Kjersti Lindheim
kl@tagarkitekter.no
Arkitekt
Master i arkitektur MNAL, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) – 2014, med ett års utveksling til Arkitekturhøgskolen i Oslo (AHO)
Tre
Det må bli Kommunedelplan 3 for Fornebu som jeg jobbet med i Bærum kommune fra start til vedtatt plan. Det var spennende og lærerikt å jobbe med en så kompleks plan sammen med mange flinke folk innenfor ulike fagfelt.
Detaljene i helheten er viktig for å skape gode steder
Kjersti kom fra Bærum kommune til TAG i september 2019, og er en ressurs på regulering og planprosesser. – I kommunen har jeg jobbet på avdeling Områdeutvikling, primært med utviklingen av Fornebu og ny kommunedelplan. Området har gjennomgått en stor endring fra flyplassområde til å nå skulle bli et mer bymessig funksjonsblandet område, forteller hun. Bærum er ikke opprinnelig hjemsted, men Gvarv, ei lita eplebygd i Telemark. På fritiden er hun aktiv. – Jeg er glad i fjellet om vinteren og havet om sommeren, slår hun fast. Kjersti vil ha et engasjert arbeidsmiljø, som spiller på lag for å løse oppgavene. – Jeg liker å arbeide som arkitekt fordi den ene jobbdagen sjelden er lik den andre, det er varierte oppgaver, sier hun og legger til. – Også møter en jo mange hyggelige folk, som det er gøy å finne de beste løsningene sammen med.