TAG trenger bygningsfysiker og erfarne arkitekter

14. november 2018

TAG søker etter en bygningsfysiker og to erfarne arkitekter til vår Oslo-avdeling - er en av dem deg?

Vil du jobbe i et ungt, entusiastisk og tverrfaglig miljø? Ønsker du å sette standarden for bygningsfysikk som fagområde i TAG? Eller er du en erfaren arkitekt som kan lede store prosjekter og vil ha nye utfordringer?

Da leder TAG etter akkurat deg!

Vi er et arkitektkontor som har spesialisert oss på store boligprosjekter. Vi er til sammen 88 dedikerte og engasjerte arkitekter, landskapsarkitekter, arealplanleggere og tekniske tegnere og nå ønsker vi oss en bygningsfysiker og to erfarne arkitekter til vår avdeling i Oslo.

TAG arkitekter har avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen, ble nylig kåret til gasellebedrift for femte gang og har hatt en formidabel vekst de siste årene. Vi har et inkluderende miljø hvor alle jobber tverrfaglig og tett fra tidlig fase, og vi brenner for å skape bærekraftige bomiljø og rom for liv.
Vår filosofi er at åpenhet, involvering og stor takhøyde på kontoret gir det beste arbeidsmiljøet. Når vi har det gøy på jobb, får vi fram det beste i oss, så i tillegg til kurs og faglige oppdateringer jobber vi nesten like mye med arbeidsmiljøet som med arkitektur. Den som ønsker å ta ansvar får lov til det, og tillit og åpenhet er viktig på alle nivåer.

Arbeidsoppgaver bygningsfysiker kan omfatte:

Arbeidsoppgaver som arkitekt kan omfatte:

Kompetanse bygningsfysiker:

Kompetanse erfaren arkitekt:

Personlige egenskaper vi ønsker oss hos våre medarbeidere:

Vi tilbyr:

TAG er boligspesialisten. Rom for liv.

Du kan søke stillingen som Bygningsfysiker via Finn.no

Du kan søke stillingene som erfaren arkitekt på Finn.no

Siste nyheter

23. august 2019

Meld deg på TAG-fest

28. juni 2019

Save the date!

Meny