TAG trenger folk

7. mars 2019

TAG er travle og trenger folk. TAG er boligspesialisten. Vi lever av og for å skape rom! Er du en arkitekt, har ambisjoner og lyst til å skape gode bomiljøer er kanskje deg vi søker etter?

Bli en TAG'er

Søk stilling som arkitekt her

Vil du jobbe i et ungt, entusiastisk og tverrfaglig fagmiljø?  Vi er et arkitektkontor som har spesialisert oss på store boligprosjekter. TAG arkitekter har avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen og vi er til sammen 89 dedikerte og engasjerte arkitekter, landskapsarkitekter, arealplanleggere og tekniske tegnere som brenner for å skape bærekraftige bomiljø og rom for liv. TAG ble nylig kåret til gasellebedrift for femte gang og har hatt en formidabel vekst de siste årene.

Vi har et inkluderende miljø hvor alle jobber tverrfaglig og tett fra tidlig fase. Vår filosofi er at åpenhet, involvering og stor takhøyde på kontoret gir det beste arbeidsmiljøet. Når vi har det gøy på jobb, får vi fram det beste i hver og en av oss, så i tillegg til kurs og faglige oppdateringer jobber vi nesten like mye med arbeidsmiljøet som med arkitektur. Den som ønsker å ta ansvar får lov til det, og tillit og åpenhet er viktig på alle nivåer.

TAG søker nå to senior arkitekter med prosjektledererfaring og en arkitekt med reguleringskompetanse.


Arkitekt med reguleringskompetanse søkes til TAG avd. Oslo:

Din bakgrunn:

Dine egenskaper:

Arbeidsoppgaver:

Arkitekt med prosjektledererfaring søkes til TAG avd. Oslo og Trondheim

Din bakgrunn:

 

Personlige egenskaper:

 

Vi tilbyr:

CV og portfolio / illustrasjoner av dine beste arbeider sender med søknaden.

Søk stilling som arkitekt her

Siste nyheter

28. juni 2019

Save the date!

Meny