TAG-tegnet interiør fra Trondheim Hovedpostkontor. Snart vil kundene våre i Oslo få samme tilbud.
TAG satser på interiørarkitekter
12. juli 2019

Vi har vært så heldige å få tak i to dyktige og særdeles hyggelige interiørarkitekter, som skal styrke oss på et nytt fagfelt i Oslo. TAG-kontoret i Trondheim har hatt sin egen interiørarkitekt en god stund allerede, men fra i høst så kommer altså Oslo-kontoret etter!

Bakgrunnen for satsningen er at oppdragsgiverne våre etterspør denne kompetansen hos oss, og det er utrolig kjekt å derfor ha Marianne Aaen Skaara og Charlotte Lande Andersen på plass fra henholdsvis 9. og 2. september.

Marianne har 11 års erfaring som interiørarkitekt og har siden 2011 vært ansatt hos Scenario interiørarkitekter. Hun har jobbet både som prosjektleder og medarbeider i større team, og har erfaring fra offentlig innredning med hovedvekt på kontorprosjektering, spesialinnredning og møbeldesign.

 

 

Charlotte var ferdig på kunsthøyskolen i Bergen i 2015, og jobber i dag hos Metropolis Arkitektur og design. Hun har jobbet med interiørprosjektering av blant annet kontor, skoler og helsehus, for å nevne noe. Masteroppgaven hennes ble i 2015 nominert til Statsbyggs studentpris for fremragende interiørarkitektur.