TAG har blitt virtuelle

9. november 2018

TAG har investert i trådløse VR-briller som kan gi både kundene og arkitektene en bedre forståelse for prosjektene våre.

TEST: Trådløse VR-briller testes av ansatte i TAG i Oslo.

I år har vi etablert en VR-lab med VR-briller av høy kvalitet for bruk i prosjektering. Her er det såkalt «room scale» for å kunne bevege seg fritt i modellene våre. I tillegg oppdaget vi behovet for enklere VR-briller som vi kunne ta med til interne og eksterne møter, og har derfor utstyrt oss med flere sett trådløse VR-briller. Dette er veldig gøy å leke med, men enda mer gøy at det faktisk er et godt tilleggsverktøy når vi skal skape gode bygg og møteplasser.

Hva er VR-briller hos TAG? Etter kort tids bruk ser vi at dette er et verktøy som bidrar positivt i våre arbeidsprosesser. Vi har allerede hatt flere møter med byggherre hvor vi deler en god opplevelse av prosjektet og tomten gjennom VR. Kombinasjonen av dronefoto og rask arbeidsflyt fra Revit til VR-brillene gir nye muligheter på kontoret.

For landskapsarkitektene våre er muligheten til å hoppe tilbake til korte, virtuelle tomtebefaringer, et nyttig og enkelt verktøy. Arkitektene våre i Oslo har allerede begynt å ta i bruk mulighetene som en VR-lab gir i tidligfaseprosjektering, og den unike muligheten til å se prosjektet i virtuelle omgivelser før det er bygget. Dette er helt klart en teknologi TAG kommer til å fortsette å bruke.

 

Siste nyheter

28. juni 2019

Save the date!

Meny