Den nyeste stillingsannonsen for TAG
TAG fornyer og moderniserer seg
2. mars 2020

19 nye ansatte og ett nytt selskap er fasiten for 2019 og så langt i 2020 for TAG. Selskapet fornyer og moderniserer seg.

TAG fornyes

Høsten 2019 har vært tyngre for TAG enn tidligere, og i samme periode valgte flere seniorarkitekter å slutte i selskapet, blant annet for å starte for seg selv. På tross av motgang i en periode så ser vi alltid fremover i TAG. Allerede har vi fornyet og styrket laget med flere nyansettelser før og etter nyttår.

Med nye prosjektledere på plass, og et lag som ser fremover, har vi gjenvunnet kontrollen over både prosjekter, TAG team og innsalgsprognoser for 2020.

TAG moderniseres

En av fordelene ved å få nye øyne inn i virksomheten er at nye øyne ser nye muligheter. Nye folk i selskapet gjør TAG sterkere og flinkere.

TAG har et innovativt strategisk samarbeid med teknologiselskapet Parallelo, som har sitt utspring i nettopp TAG. Dette er et annet eksempel på at TAG finner sine egne veier i arbeidet med utvikling av fremtidsrettede steder og byer.

Vi er sikker på at mer nytt og spennende kommer, og TAG skal holde posisjonen som det mest fremtidsrettede arkitektkontoret på bolig- og byutvikling i tiden fremover.