Sett av datoen i 2019

29. oktober 2018

Knapt har konfettien lagt seg og diskokula slukket, så starter forberedelsen til neste TAG fest og i 2019 fyller TAG 10 år; Og du er velkommen på bursdag! Merk av 20. september 2019 alt nå.

STINN BRAKKE: Det var ganske fullt i TAG-huset på årets fest. Nå er det på tide å sette av datoen for neste år.

Det blir nok ikke boller og brus, som på en standard 10 års-bursdag, men det blir fest, moro og helt sikkert en og annen overraskelse undervegs. TAG-festen er i ferd med å bli et begrep og årets tilstelning var ikke noe unntak, når det gjelder WOW-faktor.

-På ett tidspunkt var det stappa fullt og vi sto som sild i tønne oppe i fjerde etasje i TAG-huset, forteller daglig leder, Lars Eirik Ulseth. -Uten at det la noen demper på stemningen altså, ja og det var fortsatt plass til å danse!

TAG-logoen spilte en viktig rolle på 2018-festen. Og om du ikke var med, så kan du se noen glimt av festen her: Lysinnstallasjon og TAG-fest 2018

TAG Arkitekter ble «født» 20. september 2009 og har hvert år siden feiret bursdag så nær den datoen som mulig. TAG feirer ikke bare egen eksistens, vi bruker også festen til å møte kundene våre og samle alle samarbeidspartnere til en feiring.  Mulige samarbeidspartnere er selvsagt også velkomne – TAG utvider veldig gjerne bekjentskapskretsen.

Siste nyheter

Meny