Villa Søgaard

Spennende enebolig i Nittedal i svært bratt terreng med grense til marka.

Enkel bygningskropp

Eneboligen er prosjektert i samarbeid med byggherre og er skreddersydd til deres ønsker og forbilder. Tomten i Nittedal er svært bratt og grenser mot marka i vest.

Bygningskroppen er gjort så enkel og kompakt som mulig for å redusere fotavtrykket på tomten og ytterveggsarealet. På grunn av de store vinduene mot vest er det foretatt energiberegning av boligen.

Boligen er under oppføring.

Les mer

Bratt tomt gir godt disponert boligareal

Eneboligens planløsning er godt tilpasset det bratte terrenget. Hovedinngangen ligger i underetasjen mot vest med mørke arealer som bod og bad i bakkant inn mot terrenget. Første etasje åpner seg opp mot med store vinduer i vest, og med utgang til hage og utearealer i øst. I toppetasjen kan man trekke seg tilbake på soverommene, eller nyte utsikten mot nordmarka fra loftsstuen.

Korte fakta

Prosjekt: Villa Søgaard
Kontor: Oslo
Sted: Kruttverket, Nittedal
Tiltakshaver: Nina og Christian Søgaard
Tjenester: TAG Arkitekter
Status: Under bygging
TAGs: Store vindusflater, Åpen plan

Korte fakta

Prosjekt: Villa Søgaard
Kontor: Oslo
Sted: Kruttverket, Nittedal
Tiltakshaver: Nina og Christian Søgaard
Tjenester: TAG Arkitekter
Status: Under bygging
TAGs: Store vindusflater, Åpen plan
Prosjektmedarbeidere