Tidemandsgate

Konsept for privat hage hvor TAG har bistått med hjelp til overordnet plan og plantevalg. Løsningen er skreddersydd etter personlige ønsker og gitt en helhetlig utforming.

Prosjektet Tidemandsgate er en privathage i Trondheim hvor TAG har utformet hagen, gitt den et tydelig formspråk og gode soner for ulike aktiviteter. Sitteplasser i solen, mulighet til dyrking og stor plen for lek er vektlagt i konseptet.

Huset er fra tidlig 20-tall, og forslaget for hagen tar oss tilbake i tid, til romantiske roser og blomstrende plantebed. Entreen er majestetisk og eksisterende gangsituasjon med belegningsstein er bevart. Den forsterkes ytterligere i forslaget da den flankeres av tydelig beplantning som leder besøkeren frem til hovedentreen.

Les mer

Huset har to verandaer som i forslaget gis større plass, med nye trapper, integrerte blomsterbed og benker. Det foreslås tre sittesoner i hagen, en i morgensolen og en i kveldsolen, samt en spiseplass i kjøkkenhagen. Her kan du plukke ferske krydder til maten din mens du spiser. Ved kjøkkenhagen er det også plassert en arbeidsbenk og en redskapsbod.

Korte fakta

Prosjekt: Tidemandsgate
Kontor: Trondheim
Sted: Trondheim
Tjenester: TAG Landskap

Korte fakta

Prosjekt: Tidemandsgate
Kontor: Trondheim
Sted: Trondheim
Tjenester: TAG Landskap
Prosjektmedarbeidere