Hva og hvem er TAG

TAG er boligspesialisten. Vi lever av og for å skape rom. Byrom. Uterom. Rom for bærekraft. Rom for samspill. Rom for drømmer. Rom for livskvalitet. Rom for tankene. Rom for sansene. Rom for mennesker. Rom for livet.

Vi er et arkitektkontor som har spesialisert oss på store boligprosjekter. Vi er til sammen 70 dedikerte og engasjerte arkitekter, landskapsarkitekter og tekniske tegnere som brenner for å skape bærekraftige bomiljø og rom for livet.

TAG tror på samarbeid

Vi er overbevist om at de beste resultatene kommer gjennom godt samarbeid, både internt og med oppdragsgiverne våre. Vi mener at det er lettere å lage gode boligprosjekter hvis vi setter oss inn i hvem som skal bo i husene, og hva som er viktig for dem i hverdagen. Derfor samarbeider vi med både meglere, trendforskere, entreprenører og byggherrer, og vi gjør en grundig jobb lenge før vi setter sammen team og begynner å tegne.

TAG tror på lekenhet

Hvis TAG var et dyr, hva ville vi vært da? En flyvende elefant? Det er en typisk diskusjon rundt lunsjbordet vårt. Når vi har det gøy på jobb, får vi fram det beste i hver og en av oss, så i tillegg til kurs og faglige oppdateringer jobber vi nesten like mye med arbeidsmiljøet som med arkitektur. Det er lite gjennomtrekk hos oss, og vi liker å tro at det er fordi folk trives.

TAG tror på åpenhet

Hos oss er det høyt under taket. Den som ønsker å ta ansvar får lov til det, og tillit og åpenhet er viktig på alle nivåer. Vi har en flat struktur på jobb, og derfor er lederne i TAG mer koordinatorer enn sjefer. Vi rokerer kontorplasser hver tredje måned. Det gjør at vi kjenner hverandre godt, og at det er enkelt å ta opp stort og smått.

 

Meny