Lærer lederskap i TAG Akademiet
7. november 2019

TAG har sitt eget akademi som bygger reisverk for fremtiden gjennom lederutvikling og kompetansebygging.

I to dager har over tjue av TAG sine medarbeidere vært samlet i Oslo med fokus på å lære å lede andre. Erica Grunnevoll, fra CoachTeam, har ledet gruppa gjennom hele fire dager med «Positivt lederskap – lederskap med ryggrad og hjerte».

– Jeg lærte mye om både andre og meg selv, forteller Carmen Isabell Schmidt etter kurset. – Erica ga oss innblikk i de ulike måtene vi kommuniserer og lærer på, og ikke minst så tok jeg med meg hvor avgjørende det kan være å stille spørsmål på riktig måte.

 

Les mer

Eget akademi

– Med TAG Akademiet ønsker vi å skape en læringsarena for å tilføre, opprettholde, utveksle og heve kompetansen innad i bedriften, sier HR leder HR-utvikling, Janthra Haugen. Hun er opptatt av å kvalitetssikre at alle har den kunnskapen som skal til.
– Det er viktig at alle kan det de trenger for å mestre arbeidsoppgavene, men samtidig ha muligheten til å utvikle seg kontinuerlig og velge karrierevei, forklarer hun.

TAG Reisverk- Leder- og prosjektlederprogram

TAG bygger tross alt boliger og vet at reisverket er viktig for at huset skal stå trygt, derfor har TAG valgt å kalle lederutdanningen vår for «TAG Reisverk». TAG Reisverk er vår satsing på kompetansebygging innen prosjektstyring, prosjektledelse, prosjekteringsledelse.

– Folkene våre er viktig for oss, derfor ønsker vi å satse på våre ansatte, sier Haugen. – De som vil ha ansvar får ansvar i TAG, og selvfølgelig skal de få med seg alt de trenger av verktøy for å kunne håndtere ansvaret.