Gatefest på Fløttmannsplassen

31. august 2018

Når Bergen og Omegn Boligbyggelag, eller BOB BBL, skal feire seg selv og kjempeutbyggingene i Damsgårdssundet, så inviterer de like godt til gatefest på TAG-tegnede Fløttmannsplassen.

REGN: Gatefest i regnvær er ikke noe problem i Bergen. Stor stemning på Fløttmannsplassen

Anledningen er at det er 10 år siden BOB startet utbyggingen i Damsgårdssundet i Bergen.  Kjempeprosjektet, som den omfattende utbyggingen og utviklingen av en helt ny Bergens-bydel er, ville BOB rett og slett feire på storslått vis og dermed inviterte de til en skikkelig feiring på samlingspunktet Fløttmannsplassen.

Arrangementet, som ble avholdt mellom 19.00 og 23.00, 29. august, bød på gratiskonserter med de beste av Bergens talentfulle og fremadstoremende musikere, som MachoMayne og Halie, Kvit Skit og hele Bergens favorittband De Musikalske Dvergene. Bergen er kjent for sitt blomstrende musikkmiljø og stemningen var god i regnværet.

I tillegg til musikk var også Nye Fyllingsdalen Teater på plass for å fremføre utdrag av den populære forestillingen Hekseringen og det var gratis ansiktsmaling for barna.

På tross av regnet var det godt oppmøte (ingen bergenser har vel latt seg stoppe av litt regn) og TAG var selvsagt på plass, for å se plassen «vår» i bruk og feire.

Du kan se videosnutter fra konsertene på BOB BBL sin facebookside, sammen med andre glimt fra festlighetene.

Siste nyheter

Meny