Bergen har utvidet kompetansen

30. oktober 2018

Det er ingen selvfølge at et arkitektkontor kan bistå en utbygger helt fra tomtekjøp til innflytningsklare hus, men med siste tilskudd hos TAG Bergen, så kan arkitektkontoret være med deg hele veien.

AREAL: Jannicke Larsen Berglund (t.v.) og Ann-Helen Nessen har begynt som arealplanleggere i Bergen, så nå kan TAG Bergen bistå i alle deler av prosessen med boligbygging.

I år utvidet nemlig TAG Bergen staben, som så langt har bestått av arkitekter og landskapsarkitekter, til å inkludere to arealplanleggere. Jannicke Larsen Berglund og Ann-Helen Nessen har bred kompetanse på flere områder. Larsen Berglund er arkitekt og Nessen samfunnsgeograf og sosialantropolog i tillegg og har med andre ord en helt unik sammensetning av kunnskap.

Begge har lang erfaring med planlegging for bolig- og byutvikling og hjelper gjerne til med alt fra små spørsmål til de virkelig store planene.

– En prosess starter gjerne med et planinitiativ og et skisseprosjekt basert på tiltakshavers ønsker, drømmer eller konkrete planer, forklarer Larsen Berglund. – Vi kan lede prosessen fra oppstart av planarbeid til vedtatt plan, og sørge for ivaretakelse av tiltakshavers interesser gjennom hele prosessen.

-Vi jobber sømløst med arkitektene og landskapsarkitektene hos TAG, legger Nessen til. – På den måten legger vi det beste grunnlaget for optimale bomiljø.

Siste nyheter

23. august 2019

Meld deg på TAG-fest

28. juni 2019

Save the date!

Meny