–Mangfold ved kaffemaskinen

14. februar 2018

TAGs nye HR-ansvarlige vil at alle raskt skal føle seg som del av TAG-familien. Selv har hun til og med flyttet inn i en TAG-tegnet bolig på Skullerud.

Blandingen av thailandsk åpenhet, sveitsisk orden og norsk demokratisk holdning kan være god å ha. Janthra Haugen håper dette er en fordel når hun nå skal ta fatt på HR-arbeidet i TAG.

Janthra flyttet til Sveits i 2002, her tok hun fagbrevet i detaljhandel og jobbet åtte år som assisterende avdelingsleder i et varehus i Zurich. Hun reiste hjem til Norge igjen i 2011 og begynte som butikksjef i Vero Moda-kjeden.

–Etter en stund tenkte jeg: Hvis jeg bare er butikksjef, klarer jeg ikke å gjøre en forskjell! Da er jeg bare en del av et stort system. Så derfor bestemte jeg meg for å ta en bachelor i HR og personalledelse, sier Janthra som både har jobbet som kundekoordinator i Nordic Choice Hotels og HR-konsulent i en base-barnehage før hun etter eksamen fikk jobb som spesialkonsulent i HR seksjonen i Kulturetaten i Oslo Kommune.

Nå ser hun frem til både en spennende og givende hverdag som HR ansvarlig i TAG.

–Når organisasjonen er i vekst, er det viktig å sørge for at de ansatte minst mulig merker til voksesmertene og de nyansatte raskt blir integrert i TAG miljøet.
På den måten kan vi bevare TAG kulturen som alle setter pris på i dag, sier Janthra. For hun mener at kultur er kjernen i en velfungerende organisasjon og avgjørende for både trivsel og produktivitet.

En av de viktigste verktøyene for å få alle nyansatte til å føle seg som en del av TAG-familien er TAG-skolen. Den skal systematisk kvalitetssikre at nyansatte får den nødvendige oppfølgingen og opplæringen til å bli en TAGer. Ambisjonen er å bygge TAG-skolen som både et Onboarding-program for nyansatte og et karriereutviklingsprogram for de ansatte som ønsker det.

–Undersøkelsene vi har gjort blant de ansatte viste at folk liker samholdet, den tverrfaglige jobbingen og den store graden av involvering i TAG. Det at alle føler at de blir ivaretatt og sett er veldig viktig for oss, dette er noe vi skal bygge videre på, sier Janthra

Hun syns det er viktig at alle føler de har noen å snakke med, at det er høyt under taket slik at kreativiteten kan blomstre og at man kan utvikle sin egen karriere og kompetanse innenfor bedriften.

–En av våre styrker er mangfoldet og felleskapet vårt. Og det skal vi fortsette å dyrke. Og vi skal fortsatt ha det sånn at ingen skal bli stresset av at de står og er sosiale ved kaffemaskinen. I Norge er vi jo så effektive, selv om vi gir folk mye frihet, sier hun.

Les mer om Janthra her.

 

Siste nyheter

19. desember 2018

GOD JUL fra TAG

15. november 2018

Praktikant hos TAG i 2019

Meny